Legenda kaze da nekada davno covek koji je znao nemusti jezik svoju tajnu ni po cenu zivota nije smeo da otkrije drugima. Danas su se granice pomerile. Svakodnevnim bavljenjem stice se znanje tog tajanstvenog i uzbudljivog "jezika". Teleflora Vam otkriva ponesto o svakome od nas kada se ljudska dusa iz meseca u mesecogleda u ocima cveta

Uradite nešto što nikada do sada niste uradili, ženi koja Vam se dopada poklonite cveće. Ako joj pošaljete ruže u kutiji ona će se osećati kao filmska diva. I ubrzo čitav grad će pričati o Vama.

Terapija bojama

Da li ste ikada razgovarali sa Vašom biljkom? Ako jeste, onda znate da Vas ona sluša i razume. Ako niste, pokušajte za početak, poželite joj dobro jutro i nasmešite joj se. Ona to oseća i prija joj.

Pošto ste odabrali pravog muškarca odvedite ga pravo na venčanje. Za spektakularna venčanja zadužena je Amerikanka Vera Vong, a Teleflora je zadužena da od svakog venčanja napravi mali nezaborav. Nema zlatnog pravila ali otkrićemo Vam na koje sve načine možete da ulepšate ovaj veliki dan...

Ljubav prema prirodi, shvatanje prolaznosti životnog ciklusa i uočavanje lepote trenutka je ono što je zajedničko u aranžiranju japanske ikebane i Teleflorinih aranžmana.

Ovo je kutak u kome uspevaju sve cvetne vrste koje će Vam uvek biti dostupne. U Teleflorinoj cvetnoj bašti ukazaće Vam se i jedan veoma redak cvet, nekakva, može biti izmišljena trava - čovek.